Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tomáš Hajnýý

11. 1. 2012

V pořadí jako další přinášíme rozhovor s obráncem týmu Tomášem Hajným.Ten patří mezi služebně nejstarší hráče týmu.

 

1.Nastupuješ na postu (obránce/utočník) jsi spokojený se svou pozicí v klubu?        Spokojenost když pravidelně nastupuji.

2.Mimo sezonu pracuješ nějak na své fyzické kondici nebo jen hraješ zápasy v sezoně?Hraju florbal.

3.Jakou značkou hokejky hraješ a jak ses k ní propracoval? Zkoušel si jiné typy? Značka shaftu je Easton a Bauer. Zkouším ještě hůl od firmy Sallming.

4.Sleduješ své body  v kanadském bodování nebo jen vyloženě body týmu?Nesleduji osobní bodování, nehraji hokej pro osobní úspěch, hraju hokej pro radost z pohybu.

5.Zajisté si někdy zajdeš na pivko,vínko...v jaké restauraci mají fanoušci možnost tě nejčastěji zahlédnout?                                                                                                            V žádné, nepiji alkohol ze zdravotních důvodů.

6.Hokej přináši i jistou dávku mediálního shonu a známosti.Nevadí ti někdy přílišný zájem fanoušků resp. fanynek o tvoji osobu?                                                                                     Žádný zájem jsem ještě nezaznamenal.

7.Co říkáš na divácké návštvěvy na našich zápasech? Jsou pro tebe diváci pověstným dalším hráčem?                                                                                                                             Děkuji všem fanouškům, kteří si udělají cestu na zimní stadión v době našeho zápasu.

 8.Jsi pro to aby vedení týmu angažovalo kustoda,který by se staral o hráče na
 střídačce při zápase?

  Pokud nebude krást bagr nebo rolbu ze zimáku, tak jsem pro.

9.Jaká je tvoje oblíbená střela?Trénuješ střelbu?                                                                Trénuji pouze na PS2.

10.Jaký je tvůj nejméně oblíbený tým v soutěži?                                                               Všechna mužstva, která bruslí rychleji než já.

11.Je něco co by jsi chtěl vzkázat fanouškům,spoluhráčům,soupeřům?                                „asi jen spoluhráčům, ať se nejdříve podívají jak sami hrají a pak ať kritizují druhé“

12.Volné téma:je něco na něco jsme se ještě nezeptal a chtěl bys to říct světu?                   „že je dobře, že Jirka Bret se stará o www stránky HC Vlastars“