Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jakubb Vlasta

12. 1. 2012

Další na řadu v našem rohovoru přicházíé mladý utočník Jakub Vlasta.Chtělo by se třebas říci, že tento člen našeho kádru je protežován díky rodiným vztahům(syn majitele klubu), ale nejní tomu tak.Dravé mládí vpřed a tak se tento hráč jistě brzy aklimatizuje v kádru a bude ještě vetším přínosem.

 

 

1. Nastupuješ na postu utočníka, jsi spokojený se svou pizicí v klubu?
 Nemyslím si, že mám nějaký velký vliv v klubu a to mi dává výhodu, že na mě nejsou kladeny velká očekávání a tudíž se mohu plně soustředit na svou hru. Jenže po svých nestabilních výkonech mohu akorát přemýšlet čím to je, že se mi nedaří a něco s tím udělat.
 
2.Mimo sezonu pracuješ nějak na své fyzické kondici nebo jen hraješ zápasy v sezoně?
 Má jediná příprava mimo sezonu je na brigádě, kde trávím většinu dne a tudíž na nějaké silové přípravy není čas. 

3.Jakou značkou hokejky hraješ a jak ses k ní propracoval? Zkoušel si jiné typy?
 Hraji s Warrior Bentley, která mi vyhovuje
 
4. Sleduješ své body v kanadském bodování nebo jen vyloženě body týmu?
 Tak určitě..víte, mé body v kanadském bodování jsou příjemná záležitost, ale myslím si, že především body týmu jsou nejdůležitější. Není nic platný, když za zápas posbírám 3 goly a 2 asistence, když prohrajeme 5:6. Tým musí být vždy na prvním místě.
 
5.Zajisté si někdy zajdeš na pivko,vínko...v jaké restauraci mají fanoušci
možnost tě nejčastěji zahlédnout?
 Myslím si, že nejčastěji mě mohou fanoušci potkat v Metrixu poblíž "Zdrávky" v Mladé Boleslavi. Tam vždy zabíjím čas u piva a stolního fotbálku s přáteli. 
 
6.Hokej přináši i jistou dávku mediálního shonu a známosti.Nevadí ti někdy
 přílišný zájem fanoušků resp fanynek o tvoji osobu?

 Jak už sem říkal. Má role v týmu není příliš veliká a tudíž byste těžko hledali mé fanoušky v zástupu na lístky na zápas. Ale přece jen jsem nejmladší člen našeho týmu a doufám, že časy mé slávy teprve nadejdou a budu mít tolik fanoušků, jako mají dnes náš kapitán Milan Vlasta a další tahouni našeho týmu, jako například Tomáš Hajný.
 
7.Co říkáš na divácké návštvěvy na našich zápasech? Jsou pro tebe diváci
 pověstným dalším hráčem?

Tak určitě..Hokej je hra především pro diváky a proto se snažím hrát hlavně pro ty, kteří každý týden utrácejí peníze jen proto, aby se mohli dostavit na naše utkání a vidět své sportovní hrdiny v akci
 
8.Jsi pro to aby vedení týmu angažovalo kustoda,který by se staral o hráče na
 střídačce při zápase?
Tak určitě..myslím si, že by to našemu týmu určitě přispělo :)

9.Jaká je tvoje oblíbená střela?Trénuješ střelbu?
Tak nejraději střílím golfem, to trénuji před zápasem pečlivě a časem to určitě začne sklízet ovoce..
 
10.Jaký je tvůj nejméně oblíbený tým v souteži?
 Víte, tady nezáleží na tom, který tým je můj nejméně oblíbený a jaký mam nejradši..soupeři jsou od toho, aby se drtili a s tímto cílem chodím do každého zápasu.
 
11.Je něco co by jsi chtěl vzkázat fanouškům,spoluhráčům,soupeřům?
Tak fanouškům bych chtěl hlavně vzkázat, že se ještě mají na co těšit, sezona je ještě dlouhá a naše postavení v tabulce se ještě může změnit..a změní. Spoluhráčům bych chtěl vzkázat, ať se mnou mají co nejvíce trpělivosti, že se ještě herně zvednu a soupeřům...Jak říkám, až najdu formu, tak se máte čeho bát :)

 12.Je něco na něco jsme se ještě nezeptal a chtěl bys to říct světu?
Tak určitě...byl sem vychován v týmu HC Mladá Boleslav, současném BK Mladá Boleslav, kde jsem začínal svou slibnou kariéru. Kdyby jste se zeptali mých spoluhráčů v první třídě, kde by chtěli jednou hrát, určitě byste slyšeli mnoho odpovědí jako v New Jersey Devils, New York Rangers, Ottawa Senators nebo Detriot Red Wings, ale mým snem byl vždy Vlastars a můj sen se splnil. Mohl jsem jet s Tomášem Hykou do zámoří, ale já sem si šel za snem a jsem rád, že sem to tak udělal a nenechal se zlákat penězi. Nyní hraju pro oko českého fanouška a to mi ke štěstí stačí.